Vacature: Dierenarts gezelschapsdieren

Werken in een afwisselende omgeving

 

Voor ons sterk groeiende dierenhospitaal in het gezellige Noord-Brabant zijn wij op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde dierenarts gezelschapsdieren.

Als zelfstandige kliniek met 10 dierenartsen die sterk diersoort specifiek werken, zowel op eerste- als tweedelijns niveau, bieden wij een uitdagende baan binnen een hecht team dat streeft naar optimale zorg en kwaliteit voor de dieren. Hiervoor hebben we de beschikking over een moderne uitstekend ingerichte kliniek met vele onderzoeks- en behandelcapaciteiten.

Wij zijn op korte termijn op zoek naar een

Dierenarts gezelschapsdieren

 

Ben jij die doortastende, empathische, gemotiveerde dierenarts die wij zoeken?
Dan zorg jij er, samen met je collega’s, voor dat elke patiënt de juiste zorg en aandacht krijgt.

Heb je ervaring? Dat zou fijn zijn. Mocht je nog niet zoveel ervaring hebben, er staan 6 collega dierenartsen gezelschapsdieren voor je klaar om daar waar nodig te helpen. We bieden uitstekende ontplooiingsmogelijkheden. Er is veel ruimte voor persoonlijke professionele groei en differentiatie in je werk. Voor nascholing wordt jaarlijks flink gebudgetteerd.

Uren zijn in overleg, geen tijdelijke baan, maar uitzicht op een vaste overeenkomst.
Wij bieden een meer dan marktconform salaris en voorwaarden.

Enthousiast geworden en/of heb je zin in een nieuwe uitdaging? Dan kijken wij uit naar jouw motivatie & CV. Schriftelijke sollicitaties kun je richten aan:

Dierenhospitaal Visdonk
t.a.v. mevrouw G. van Staaij
Visdonkseweg 2a
4707 PE Roosendaal.

Of per mail
g.vanstaaij@visdonk.nl

Tel. 0165 583750