Consult of Visite?

De paardendierenartsen van Dierenhospitaal Visdonk voeren hun werkzaamheden uit op de kliniek én rijden ook uit naar de paarden in de regio. Telefonisch en via email krijgen wij echter vragen uit geheel Nederland en daarbuiten!! Heeft u klachten over de gezondheid van uw paard, wenst u een (half)jaarlijkse ‘checkup’, klinische keuring of vaccinatie van uw paard dan kunt u dagelijks een beroep op ons doen en rijden we visites aan huis op afspraak. Met onze visites bereiken we een regio van ongeveer 30 km rond de kliniek.

Komt het u beter uit om een afspraak te maken op de kliniek of de klacht leent zich beter voor een (uitgebreider) onderzoek op de kliniek dan is dit natuurlijk mogelijk. U kunt hiervoor een afspraak maken en een professioneel team met goede faciliteiten staat altijd voor u klaar. In de meeste gevallen gebeuren de onderzoeken met u erbij en kan het paard direct weer mee naar huis.

Dierenhospitaal Visdonk beschikt over uitstekende faciliteiten op het moment dat het paard voor aanvullend onderzoek of behandeling langer moet blijven. Sinds juni 2011 hebben wij onze kliniek uitgebreid met 18 ruime paardenboxen in een moderne, ruime en lichte stal. Sinds de oprichting van de huidige kliniek in 1991 hebben wij ruime ervaring in de behandeling en verzorging van paarden in onze kliniek. We hebben een 24 uurs monitoring voor de intensive care patiënten, dit bestaat uit aanwezigheid van de dienstdoende dierenarts en camera bewaking. Deze manier van ‘monitoring’ is van groot belang voor bijvoorbeeld paarden met koliek, ernstig zieke paarden of hoogdrachtige merries. Wij zijn u graag van dienst, want uw paard is ‘ons’ paard. Wij streven naar ALLE ZORG VOOR ELK PAARD!