DIERENHOSPITAAL VISDONK
Kennis en kunde is geen kwestie van toeval

U kunt voor elk dier bij ons terecht. Een jong en dynamisch team garandeert kwaliteit in zorg voor uw dier. Dierenhospitaal Visdonk bestaat uit een paardenpraktijk, gezelschapsdierenpraktijk, landbouwhuisdierenpraktijk, met elk hun eigen dierenartsen. Hierdoor levert het Dierenhospitaal een hoge kwaliteit van (specialistische) zorg.

OPENINGSTIJDEN VISDONK
ma t/m vrij 08.00 – 19.00 u
za 08.00 – 12.00 u

OPENINGSTIJDEN TOLBERG
ma t/m vrij 13.30 – 15.30 u

Bel voor een afspraak!

Vrij inloopspreekuur Tolberg
Maandagavond, 18.30 tot 19.30 u

Wij zijn 24 uur per dag,
7 dagen per week bereikbaar op:

TELEFOON

0165 583750

CT SCAN 

CT is de afkorting van computertomografie. Een CT-scan wordt ook wel CAT-scan genoemd. Bij een CT-scan wordt er gebruikgemaakt van röntgenstraling, die per type weefsel anders wordt doorgelaten.

> Lees verder

SCINTIGRAFIE

Scintigrafie is een beeldvormende onderzoeksmethode. Met een scintigrafie van het skelet kunnen bijvoorbeeld artrose, botbreuken, ontstekingen en tumoren worden vastgesteld.

> Lees verder

Visdonk is ook gespecialiseerd in het behandelen van fretten.

Gezelschapsdierenpraktijk

Onze gezelschapsdierenpraktijk heeft dagelijks spreekuren waarin eerste- en tweedelijns onderzoeken en behandelingen plaatsvinden. Preventieve entingen, gebit-, huid-,hart-, nier-  en oogproblemen zijn een korte opsomming waarvoor u langs kunt komen.

> Lees meer

Paardenpraktijk

Onze paardenpraktijk behandelt paarden op locatie  (thuis, stal of manege) of op de kliniek. Paarden kunnen ook worden doorgestuurd naar onze kliniek voor nader of aanvullend onderzoek en behandeling.

> Lees meer

Landbouwhuisdierenpraktijk

De geborgde rundvee- en varkensdierenartsen binnen onze landbouwhuisdierenpraktijk ondersteunen de veehouders voor een optimale bedrijfsvoering, bewaken gezondheid en welzijn van de runderen, varkens, schapen, geiten, maar ook volksgezondheid.

> Lees verder

Rhinopneumonie uitbraak in west-Brabant

Beste lezers, Beste paardeneigenaren, Graag brengen wij…